FOTO. PSD, umilit în sondajul realizat de Antena 3 în legătură cu alegerile europarlamentare


FOTO. PSD, umilit în sondajul realizat de Antena 3 în legătură cu alegerile europarlamentare

Antena 3 a creat un sondaj pe site-ul său antena3.ro pentru a afla care sunt opțiunile de vot ale alegătorilor la europarlamentare. Instituția media care promovează PSD-ul în fiecare zi va trebui să afișeze rezultatele umilitoare ale partidului pe care îl ridică în slăvi sau poate va încerca să le mușamalizeze

Conform sondajului publicat pe 23 mai, la ora 17:50, până la ora publicării acestei știri, Alianța USR-PLUS are un procent de 61,77% (6201 voturi) , iar PSD doar 12,44%, respectiv 1249 de voturi. Puteți consulta sondajul AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.