SCANDALOS: cum îi garantează PSD IMUNITATEA lui Tăriceanu, deși Oprișan și Dăncilă se jură că nu mai pun bețe în roate Justiției


SCANDALOS: cum îi garantează PSD IMUNITATEA lui Tăriceanu, deși Oprișan și Dăncilă se jură că nu mai pun bețe în roate Justiției

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) avertizează, pe Facebook, că liderii PSD tocmai au girat amânarea cu două săptămâni a deciziei privind ridicarea imunității lui Călin Popescu-Tăriceanu, în timp ce, în fața camerelor de luat vederi, controversatul baron Marian Oprișan se jura că partidul celor trei trandafiri nu va mai pune bețe în roate Justiției.

Vă amintim că procurorii DNA îl acuză pe Tăriceanu că a încasat faraonica șpagă de 800.000 de euro, iar tărăgănarea parlamentară a unei decizii vizând imunitatea șefului ALDE rostogolește speța spre prescriere.

”Simțiți cum se schimbă țara după ce Veorica și ceilalți pesediști au anunțat că au învățat din greșelile trecutului?

Da. Tocmai au mai amânat cu două săptămâni o decizie privind imunitatea lui Tăriceanu, în dosarul în care DNA – pe baza probelor venite de la oficialii austrieci – îl acuză că a luat șpagă 800.000 de euro.

Dosarul e blocat la Senat din 8 noiembrie, procurorii nu pot face nimic, prescrierea bate la ușă”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.