PNL, propunere legislativă pentru eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time și eliminarea supraaccizei la carburanți


PNL, propunere legislativă pentru eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time și eliminarea supraaccizei la carburanți

Deputatul PNL, Robert Sighiartău, a anunțat că a depus, împreună cu parlamentarii PNL, propunerea legislativă care vizează eliminearea supraimpozitării contractelor de muncă par-time precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. 

Deputatul face apel, pentru a fi votată propunerea legislativă, către cei din Opoziție, partidele minoritare, cât și parlamentarii PSD-ALDE, „care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament”. 

Mai jos, redăm postarea lui Robert Sighiartău în întregime:

Ne ținem din cuvânt: am început acțiunea pentru schimbarea în bine!

Am depus, împreună cu colegii parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie. Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament.

Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.