Votul prin corespondență și electronic. Rareș Bogdan: "Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță până nu trece această lege!"


Votul prin corespondență și electronic. Rareș Bogdan: "Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță până nu trece această lege!"

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, cere urgent adoptarea legii prin care votul să se poată exercita prin corespondență și electronic. 

„Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță până nu trece această lege”, a spus Rareș Bogdan.

Proiectele depuse de opoziție sunt „cruciale pentru democrație”, mai precizează europarlamentarul. 

De asemena, liberalul îi provoacă pe parlamentari să se gândească la țară și să renunțe la calculele politice meschine.  

Cer imperativ adoptarea proiectului legii votului prin corespondență și electronic în această sesiune parlamentară! Dacă nu se reușește, trebuie o sesiune specială!

Niciun parlamentar nu trebuie să plece în vacanță până nu trece această lege. Dacă există voință politică, se poate!

Prefăcătoriile din ultimele două săptămâni sunt jenante, proiectele depuse de PNL și restul opoziției sunt cruciale pentru democrație! Întreaga omenire a asistat la umilirea a sute de mii de români și așa ceva nu mai poate fi tolerat!

Îi provoc pe parlamentari să se gândească la țară, să reunțe la calculele politice meschine!”, a scris Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.