Un fost consilier prezidențial radiografiază guvernarea PSD: "Mă mir că mai suntem vii"


Un fost consilier prezidențial radiografiază guvernarea PSD: "Mă mir că mai suntem vii"

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, critică inițiativa PSD cu privire la pensiile de întreținere plătite de copii părinților, bunicilor și străbunicilor, acuzânu-i de incompetență și mediocritate. 

CITIȚI ȘI: PSD, inițiativă aberantă în lipsă de bani: copiii majori sunt obligați să plătească pensii de întreținere părinților, bunicilor și străbunicilor. Refuzul se pedepsește cu închisoare

E la fel ca și cu legea "repatrierii aurului". Hahalerele astea nu au habar cum funcționează instituțiile unui stat modern”, a scris Sebastian Lăzăroiu.

De asemenea, politologul subliniază faptul că cei mai mulți PSD-iști sunt veniți „direct din comuna primitivă și puși să facă politici publice în secolul XXI”.

Totodată, Sebastian Lăzăroiu mai atrage atenția asupra faptului că PSD este o combinație „letală” între „hoți și proști”, care duce o „guvernare infernală” și se miră că după doi ani și jumătate cu PSD-iștii la putere mai suntem vii. 

Redăm postarea politologului Sebastian Lăzăroiu.

Inițiativa asta nouă cu alocații de întreținere plătite de copii părinților (sau de nepoții bunicilor) arată nivelul de incompetență și mediocritatea politicienilor de la PSD. Fraților, e înspăimântător! Oamenii ăștia sunt un pericol pentru orice colectiv, oricât de mic. Ăștia bagă în faliment cea mai profitabilă întreprindere, aruncă în haos cea mai afluentă societate. E la fel ca și cu legea "repatrierii aurului". Hahalerele astea nu au habar cum funcționează instituțiile unui stat modern. Cei mai mulți dintre ei sunt veniți direct din comuna primitivă și puși să facă politici publice în secolul XXI. Eu mă cutremur doar gândindu-mă ce inseamnă încă un an la guvernare cu loazele PSD, slab școlarizate și puse numai pe căpătuială. Hoți&proști, combinație letală, se ofilește iarba sub talpa lor. Eu mă mir că, după doi ani și jumătate, mai suntem vii. Este o guvernare infernală, dar înclinația lor spre furt îmi pare mai puțin periculoasă decât deficiența mintală pe care o arată. Gândiți-vă că toate măsurile pe care le propun vin din intențiile lor bune, chiar salvatoare. Nici măcar nu realizează ce fac”, a scris Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.