Rareș Bogdan îi dă dreptate Vioricăi Dăncilă: Da, așa e! Pulberea se va alege de PSD!


Rareș Bogdan îi dă dreptate Vioricăi Dăncilă: Da, așa e! Pulberea se va alege de PSD!

Digi 24 a transmis luni că, potrivit surselor, Viorica Dăncilă le-a spuns pesediștilor că PSD se va prăbuși definitiv dacă va fi scos de la guvernare și va obține un rezultat slab la alegerile prezidențiale.

În acest context, eurodeputatul PNL Rareș Bogdan îi dă dreptate Vioricăi Dăncilă în sensul în care PSD se va prăbuși complet și oferă motivele pentru care va avea loc acest eveniment pe scena politică românească.

"Da, așa e! PSD riscă să dispară. Urmează trei rânduri de alegeri pe care le va pierde. Nu vor mai fi aleși nici la șefia unei asociații de locatari. Când politizezi totul și numești slugi peste tot, când îți bați joc de români și le spui „golani”, „derbedei” și „vagabonzi” celor care te critică, când îi tratezi pe pensionari ca pe niște nerozi, când îi jignești pe tineri, când umilești milioane de români care de disperare au plecat din țară, când dai legi pentru a scăpa de dosare, când gazezi populația și o ameninți cu dosare penale dacă ți se opune nu ai decât un destin: pulberea. Faceți mai bine poze cu scaunele pe care dormiți, căci într-un fel sau altul, rămâneți fără ele", a declarat liberalul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.