DEZASTRUL economic cauzat de Cabinetul Dăncilă: deficit bugetar mai mare cu 12 MILIARDE lei decât cel estimat de guvernanții PSD


DEZASTRUL economic cauzat de Cabinetul Dăncilă: deficit bugetar mai mare cu 12 MILIARDE lei decât cel estimat de guvernanții PSD

Președintele Comisiei economice a Senatului – l-am numit pe liberalul Florin Cîțu – avertizează, citând cifre prezentate de Consiliul Fiscal, că România a ajuns la un deficit bugetar mai mare cu 12 miliarde lei decât cel estimat de Guvernul Dăncilă.

”Vine momentul adevarului!

Consiliul fiscal despre situatia bugetului dupa rectificare:

- veniturile supraesitmate cu aproximativ 7 miliarde lei
- cheltuielile subestimate cu aproximativ 5 miliarde lei

DEFICIT bugetar mai mare cu 12 miliarde lei decat cel estimat de guvern.

Tot CF spune: Ca în anii recenți, 3% se poate respecta prin reducere de investiții...” (confirma ce am tot spus, investitiile au fost taiate pentru a finanta cheltuieli NEPRODUCTIVE)

PSD TAIE investitiile si in 2019 dupa ce in 2018 cheltuielile cu investitiile ca procent din PIB au ajuns la minim ISTORIC= 2.6%

Masluirea si falsificarea datelor OFICIALE despre situatia economica REALA a devenit poitica STANDARD in guvernarea socialista a PSD.

Repet ca sa ramana scris si sa fie foarte clar.

1. In primele zile guvernarea liberala TREBUIE sa prezinte situatia REALA a economiei si a DEZASTRULUI din bugetul de stat.

2. Imediat trebuie facuti sa plateasca TOTI cei responsabili pentru acest dezastru, inclusiv functionarii care au ajutat la falsificarea datelor si ascunderea adevarului.

3. Abia dupa aceea se pot propune si implementa solutii pentru reducerea dezechilibrelor macroeconomice”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.