Emanoil Savin, un trădător. Senatorul a semnat moțiunea, dar la votare se face că plouă


Emanoil Savin, un trădător. Senatorul a semnat moțiunea, dar la votare se face că plouă

Unul dintre senatorii care au semnat pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă trădează înainte de votare.

Este vorba despre fostul senator PSD, Emanoil Savin, care a declarat că partidele de opoziție nu l-au convins finalmente, căci fiecare "are pofta lui".

"Nu sunt prezent. Sunt plecat. Nu m-au convins. Sunt patru partide cu patru păreri. Fiecare are părerea lui, pofta lui. Ponta vrea într-un fel, Tăriceanu vrea într-un fel, Orban vrea într-un fel, Barna vrea într-un fel. Am trimis un mesaj lui Orban că nu sunt prezent", a declarat fostul senator al PSD pentru mediafax.ro.

"Sunt la o vânătoare", a mai spus senatorul pentru Europa FM.

Amintim că miercuri, 9 august, Digi24 informa că PSD, în negocierile cu parlamentarii care au plecat din PSD, punea pe masă o sumă aflată în intervalul 100-200 de mii de euro pentru a-i convinge să nu voteze moțiunea. Senatorul Emanoil Savin și-a dat demisia din PSD pe 25 septembrie.

CITIȚI MAI MULTE AICI: SURSE PSD întrece orice măsură. Ce sume oferă grupul infracțional pentru ca Dăncilă să rămână la Palatul Victoria