S-a speriat fostul pușcăriaș Adrian Severin: se pregătește MOARTEA PSD! Propagandistul putinist face o nouă criză


S-a speriat fostul pușcăriaș Adrian Severin: se pregătește MOARTEA PSD! Propagandistul putinist face o nouă criză

Fost pușcăriaș de drept comun, virulentul Adrian Severin (odinioară ideolog al PSD și grangur al epocilor Iliescu și Năstase) se dă de ceasul morții, pe Facebook, insistând că noua putere va face totul pentru a provoca distrugerea și decesul PSD.

Vă amintim că fostul pușcăriaș (condamnat pentru luare de mită și trafic de influență la PE) s-a făcut remarcat de-a lungul ultimilor trei ani prin numeroase declarații anti-UE și anti-SUA, găsind de cuviință să halucieze, cot la cot cu propaganda putinistă oficială, că România ar fi rămas doar cu... ”opțiunea rusească”.  

Vă prezentăm frânturi din cea mai recentă ”criză” pe care infractorul condamnat Adrian Severin și-a expus-o pe Facebook:

„<Moarte PSD!>. Acesta este strigătul de luptă care s-a auzit prin piețe în ultimii ani; la concurență cu <DNA să vină să vă ia!>, care nu era decât una dintre metodele indicate pentru punerea în practică a îndemnului dintâi – atotcuprinzător, absolut și definitiv.

<„Să distrugem PSD!> <O Românie fără PSD!> Acesta este programul politic declarat de Klaus Iohannis și PNL, la sărbătorile prilejuite de <distrugerea Guvernului PSD>. Verbul <a distruge> este chiar cel ales și folosit de principalul partid iohannist și reprezentanții de vârf ai acestuia.

Dacă doborârea unui guvern este un obiectiv firesc al opoziției într-un regim democratic în care se presupune că fiecare partid crede sincer în superioritatea ideologiei sale și a programului de administrare a treburilor publice zămislit din ea, distrugerea unui partid – fie el și <ciuma roșie> – este obsesia formațiunilor extremiste, fundamentaliste, fanatice, de tip taliban care fac din excluderea celorlalți unicul obiectiv al politicii lor și din exterminarea concurenților sau oponenților principala metodă de guvernare”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.