Halucinant! Pesedistul Daniel Breaz vrea să-și păstreze pilele și amantele în ministere: Și ei sunt oameni!


Halucinant! Pesedistul Daniel Breaz vrea să-și păstreze pilele și amantele în ministere: Și ei sunt oameni!

Ciprian Ciucu, consilier PNL al Primăriei Capitalei, a relatat pe pagina sa de Facebook un dialog halucinant ce a avut loc în studioul turnătorului Voiculescu. Concret, deputatul liberal Tinel Gheorghe a avut un schimb de replici cu pesedistul Daniel Breaz, fost ministru al Culturii și interimar la Educație. Breaz îi acuza pe liberali că vor să concedieze oameni, reducând numărul de ministere, iar în replică, Tinel Gheorghe a susținut că "dăm afară pilele și amantele voastre". Răspunsul pesedistului Breaz a fost unul de-a dreptul halucinant, acesta spunând că "și ei sunt oameni"

"S-a întâmplat la A3

"Tinel GHEORGHE (PNL): Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel BREAZ (PSD): Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni."

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.