Tragedia Colectiv. Ramona Ursu îl spulberă pe pseudomaestrul Cristoiu: "Jegurile securiste sunt interesate ca orice ar putea clătina mafia pe care ei o susțin să fie mânjit cu rahat, pe toate fețele!"


Tragedia Colectiv. Ramona Ursu îl spulberă pe pseudomaestrul Cristoiu: "Jegurile securiste sunt interesate ca orice ar putea clătina mafia pe care ei o susțin să fie mânjit cu rahat, pe toate fețele!"

Jurnalista Ramona Ursu îl spulberă pe "nejurnalistul" Ion Cristoiu, un individ care reprezintă aproape întotdeauna un obstacol în calea aflării adevărului. Concret, pseudomaestrul Ion Cristoiu a spus că dezvăluirea Libertatea privind filmarea ascunsă în cazul intervenției ISU de la Colectiv ar avea rolul de a-l determina pe Ponta, care era pe vremea tragediei în funcția de premier, să voteze Guvernul Orban. 

"Așa gândesc jegurile securiste. Adevărul, legile, evidențele, logica nu contează. Nu contează nici că suntem la patru ani de la Colectiv și că niște criminali pe care îi plătim ca să ne salveze viețile au ascuns, inclusiv de procurori, o înregistrare video esențială pentru felul în care s-a intervenit, în primele minute, la Colectiv. Pe jegurile securiste nu le interesează asta. Jegurile securiste sunt interesate ca orice ar putea clătina mafia pe care ei o susțin să fie mânjit cu rahat, pe toate fețele", subliniază Ramona Ursu. 

Redăm postarea jurnalistei Ramona Ursu:

"O să ne facem bine nu doar când toți penalii din politică și toți securiștii gen Arafat vor fi prin pușcării, acolo unde le e locul. Ci și când toți șpăgarii, toți nemernicii, toți sclavii care își spun “jurnaliști” ne vor scuti de “analizele” lor pentru reduși mintal. Rar citesc “presa” de acest tip, pentru că e pierdere de vreme, dar îmi sare în ochi un titlu: “Ținta e Victor Ponta”, editorial semnat de maestrul Cristoiu. Eram ferm convinsă, fără să citesc un rând, că scrie despre filmul legat de Colectiv și că, desigur, e dat acum ca să-l forțeze, dom’le, pe Ponta să voteze guvernul PNL. Nici nu e greu să intuiești ce delir e la ăștia în cap. Maestrul Cristoiu ne spune că filmul “a apărut ca prim farmec”, că este “o neghiobie TeFeListă” “pusă la cale de generalii din clientela lui Klaus Iohannis, care are drept scop frăgezirea lui Victor Ponta pentru ca Pro România să voteze Guvernul“.

Așa gândesc jegurile securiste. Adevărul, legile, evidențele, logica nu contează. Nu contează nici că suntem la patru ani de la Colectiv și că niște criminali pe care îi plătim ca să ne salveze viețile au ascuns, inclusiv de procurori, o înregistrare video esențială pentru felul în care s-a intervenit, în primele minute, la Colectiv. Pe jegurile securiste nu le interesează asta. Jegurile securiste sunt interesate ca orice ar putea clătina mafia pe care ei o susțin să fie mânjit cu rahat, pe toate fețele. Adevărul să fie făcut țăndări. Să se arunce pe piața toate diversiunile posibile, toate scenariile psihopate, orice, numai să nu mai înțeleagă oamenii nimic. Sau să li se facă silă și să refuze să mai știe ceva. Mai ales adevărul.

Așa au reușit - “jurnaliști” și mafioți - timp de 30 de ani, să ne deformeze istoria, să îngroape adevăruri legate se Revoluție, de Mineriadă, de 10 august, de Colectiv, de Apuseni, tot, tot. Țara asta s-a clădit pe minciună, pe jaf, pe corupție, pe putreziciune. Nu știu, sincer, ce șanse mai avem să o însănătoșim. Dar măcar sper să încercăm să facem asta, cu seriozitate și cu gândul clar că nu avem pe nimeni lângă noi. Pe nimeni", spune jurnalista.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.