Oreste, avertisment pentru Guvernul Orban: E momentul să risipim blestemul: “pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”!


Oreste, avertisment pentru Guvernul Orban: E momentul să risipim blestemul: “pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”!

Guvernul Orban a trecut luni de votul de învestitură cu 240 de voturi. În acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a lansat un avertisment către noul cabinet, de a nu face greșeli, căci va fi aspru criticat, întrucât a venit momentul să risipim blestemul: “pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca prostii”.

CITIȚI ȘI: Dăncilă, parașutată definitiv de la Palatul Victoria. Guvernul Orban a trecut de votul de învestitură

Totodată, Oreste l-a luat în vizor pe ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, care trebuie să lămurească controversele care planează asupra lui. Amintim că primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a susținut că Ion Ştefan ar figura în evidenţele municipalităţii cu o casă de 94 de mp edificată pe un teren de 910 mp, casa construită ulterior nefiind declarată la primărie, astfel că deputatul s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor aferente locuinţei nou construite.

Redăm mesajul jurnalistului Oreste Teodorescu:

"De acum înainte, ochii pe buna guvernare! Felicitări dar dacă nu performanți va fi vai și amar!

Guvernul Orban a întrunit 240 de voturi fiind așadar învestit! Am sprijinit cât am putut eliminarea grupului de prostie organizată croșetat în jurul tovarășei Dăncilă! Dar, vă anunț, că din acest moment voi sta cu lupa pe noul cabinet, și să-i ferească Dumnezeu pe noii miniștrii să dezamăgească sau să comită greșeli majore, la granița cu ticăloșia! Nu voi avea nici o indulgență! România are nevoie ca de aer de bună credință și competență! E momentul să risipim blestemul: “pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”. Poporul român s-a deșteptat! Felicitări Ludovic Orban și cabinetului său! Îl aștept pe Ion Ștefan de la Dezvoltare să își lămurească urgent semnele de întrebare și de îngrijorare care au planat în jurul său"!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.