Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporții: Scopul PSD este câștigarea alegerilor de anul trecut!


Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporții: Scopul PSD este câștigarea alegerilor de anul trecut!

Plecarea de la Palatul Victoria nu i-a picat bine Vioricăi Dăncilă, aceasta continuând seria gafelor penibile. Aceasta și-a început ziua criticând, participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern, dovedind că nu cunoaște nici măcar Constituția care îi permite președintelui să participe la ședințele de guvern, la invitația premierului (Art. 87, Al.1) și să le prezideze în acest caz (Art.87, Al. 2), țara noastră având un Executiv bicefal. „Am văzut un președinte care este de fapt este prim-ministru, un cuplu, Iohannis-Orban, asemănător cuplului Băsescu-Boc”, abera Dăncilă.

Dar Vioriac Dăncilă nu s-a oprit aici. După ce a demonstrat că nu cunoște legea fundamentală, ea a spus că scopul PSD este câștigarea alegerilor de anul trecut: „Scopul Partidului Social Democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a spus ea.

„Am văzut un președinte care este de fapt este prim-ministru, un cuplu Iohannis - Orban, asemănător cuplului Băsescu - Boc, un diriginte care și-a adus elevul în fața poporului, mă mir că nu l-a luat și de urechi, pentru a veni cu o opinie a sa electorală pe care nu a fost suficient să o aducă în spațiul public de la Administrația Prezidențială. Am văzut că această campanie continuă acum de la Palatul Victoria. Am văzut un președinte care după o zi de la preluarea mandatului actualului Guvern vorbește de greaua moștenire. Sunt miniștri care încă nici nu și-au preluat mandatul, nici nu au văzut măcar documentația din ministerele pe care le-au preluat, încă nu s-a făcut comasarea ministerelor, astfel încât să vadă toate ministererele cum se prezintă”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.