Bădălău, Dăncilă și Ciolacu l-au speriat pe Teodorovici. "Discotecă" nu vrea să reintre la guvernare


Bădălău, Dăncilă și Ciolacu l-au speriat pe Teodorovici. "Discotecă" nu vrea să reintre la guvernare

Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu și Niculae Bădălău au dat de înțeles că în februarie vor să revină la guvernare printr-o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban. 

CITIȚI ȘI: Dăncilă, Ciolacu și Bădălău au prins tupeu: PSD va prelua guvernarea din februarie!

În acest context, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, s-a speriat de ideea de a reintra la guvernare știind ce gaură a lăsat în urmă. Concret, Teodorovici a spus că nu trebuie ca PSD să se joace cu instrumentul moțiunii de cenzură, întrucât "guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta".

"Nu cred că trebuie să ne jucăm cu aceste instrumente - clar democratice -, dar trebuie să fie foarte bine discutate. Pentru că, totuşi, guvernul unei ţări nu se schimbă de pe o zi pe alta şi totuşi orice om politic, şi mai ales un partid ca PSD, trebuie să fie în primul rând cu gândul la economie, la ţară. Nu putem să ne jucăm de-a moţiunile şi astăzi e un guvern, mâine e alt guvern", a spus Teodorovici, potrivit Epoch Times

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.