Stimați liberali, repetați după mine, cu convingere: PSD trebuie desființat!


Stimați liberali, repetați după mine, cu convingere: PSD trebuie desființat!

Din februarie 2017, lupt pentru acest vis, această speranță: Ciuma Roșie trebuie trimisă în ilegalitate. Acesta nu este un “partid“, ci o grupare infracțională organizată. Simt că acel moment, bun pentru România, se apropie. Ar fi cumplit dacă ne-am împiedica la un metru înainte de linia de sosire.

De aceea, le spun oamenilor corecți din PNL că obiectivul alegerilor locale și parlamentare din 2020 trebuie să fie dizolvarea PSD. Pasul unu: trebuie să-i lăsăm fără structuri locale, fără primari și președinți de consiliu județean, și cu un număr cât mai mic de parlamentari. Pasul doi: (încă mai) sper ca domnul Predoiu să numească oameni corecți la DNA și aceștia să ancheteze jaful pesedist din regimul Dragnea. După care ar urma ultimul pas: scoatem PSD în afara legii. Nu este greu. Se poate.

Văd însă că, de vreo câteva săptămâni, PNL își face cu ochiul, tandru, cu ciolacul pesedist. Tot mai mulți pesediști apar în structurile guvernamentale. Vechi fosile, de la Arafat la Opaschi, ex-consilier prezidențial al lui Iliescu, sunt neatinse.

Pe acest fond, pesediștii au scos capul din nou și sunt tot mai agresivi. Acuză acest guvern se împrumută prea mult, când, de fapt, oricât ai fi de analfabet economic, înțelegi că aceste împrumuturi achită cheltuielile nesăbuite și hoțiile din regimul Dragnea. Vorbesc despre faptul că noul guvern este “nedemocratic“ chiar cei care au slujit Satana de Teleorman până în ultima clipă, înainte de a fi dus la pușcărie. Apără mafia din spitalele de stat și ignoră complet oamenii nevinovați uciși cu zile de acest sistem de exterminare. Ce este însă surprinzător este că PNL încasează fără să se apere. Până la acest moment – am mai scris, dar insist - corpul de control al primului-ministru n-a publicat nici o cercetare a vreunui matrapazlâc pesedist din perioada 2017-2019.

În PNL, azi, mai sunt mulți useliști. Dar la fel de corect este și faptul că partidul s-a schimbat și acolo au apărut și oameni corecți. Lor mă adresez: veți regreta amarnic faptul că azi permiteți PSD-ului să renască. Niciodată acest monstru creat de comunisto-kaghebistul Iliescu nu va ajunge un partid social-democrat modern. După întemnițarea lui Dragnea, tot ceea ce face este să-și schimbe blana, nu și năravul. După ce PSD va renaște și va redeveni ceea ce a fost, primii pe care-i va înghiți sunt nu-prea-inteligenții lideri PNL care azi cred că se poate ajunge la o înțelegere, pe sub masă, cu niște tâlhari care de 30 de ani jefuiesc România.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.