ISJ Vaslui salvează educația a sute de elevi: baronul PSD Buzatu va pierde postul de profesor titular după pensionare

ISJ Vaslui salvează educația a sute de elevi: baronul PSD Buzatu va pierde postul de profesor titular după pensionare

Baronul PSD de Vaslui, deputatul Dumitru Buzatu, a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Vaslui să fie menținut ca profesor titular și după împlinirea vârstei de pensionare, conform Adevărul.

De formare profesor de filosofie, logică şi argumentare, Dumitru Buzatu este titular cu catedra împărţită la Liceul ”Emil Racoviţă” Vaslui şi Colegiul Economic ”Anghel Rugină”. Buzatu nu a mai predat de aproximativ 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a renunțat la postul rezervat la cele două licee. 

În cele din urmă, comisia din cadrul ISJ Vaslui a decis definitiv respingerea solicitării lui Buzatu. Buzatu a încercat să-i păcălească pe cei din comisie, prezentând calificative obţinute în ultimii cinci ani la catedră, pe care nu avea cum să le obțină, întrucât nu a desfăşurat vreun fel de activitate didactică.

Faptul că Buzatu va pierde postul de profesor titular după îndeplinirea vârstei de pensionare nu poate fi decât un plus pentru educația din România. Nu putem risca ca elevii să fie intoxicați cu viziunile marxiste și leniniste ale baronului PSD și nici cu găselnițe precum cea în care a declarat, totalmente buimac, că în România au fost și alegeri în trei tururi de scrutin. (mai multe detalii AICI)