Plouă cu blatiști în tabăra anti-PSD. Consiliera locală USR care a făcut blat cu edilul pesedist Mutu va fi EXCLUSĂ din partid


Plouă cu blatiști în tabăra anti-PSD. Consiliera locală USR care a făcut blat cu edilul pesedist Mutu va fi EXCLUSĂ din partid

Șeful Agenţiei Funcţionarilor Publici, liberalul Ciprian Ciucu, a semnalat că bugetul Primăriei Secotrului 6, creionat de edilul pesedist Gabriel Mutu, a trecut cu ajutorul votului consilierei locale useriste, Isabela Boțogan

Ciucu, pe Facebook: "Bugetul Primăriei Sectorului 6 a trecut cu votul unui consilier USR. Acel vot a făcut diferența.

Cum era aia cu aceeași mizerie?

Facts: PNL ii da afară pe blatisti și de la PMB și de la Sectoare. Aștept reacția USR Sector 6, nu este pentru prima data.

Put your money were your mouth is".

În acest context, președintele USR București, Claudiu Năsui, a reacționat imediat și a anunțat că respectiva consilieră USR "va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR".

Claudiu Năsui pe Facebook: "USR are 0 toleranță față de vechile blaturi din clasă politică.

Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere.

Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR.

Zilele trecute același lucru s-a întâmplat în consiliul general al capitalei și la sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpărați consilieri PNL.

Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru primăria sector 6, Alexandru Gâdiuță, care a fost prezent la ședință și care a fost șocat de ce s-a întâmplat.

Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greșeala de a fi susținut-o în 2016 și să acționăm în consecință. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei la următoarea ședință a Biroului municipal București.

Consiliera USR va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR.

Avem 0 toleranță la blaturi și la vechile metehne din clasa politică".

CITIȚI ȘI: Violeta Alexandru face curățenie în PNL. Cei doi blatiști păpușați de Firea au fost dați afară din partid

În ultima perioadă au ieșit tot felul de blatiști la iveală. Hazem Kansou și Cristian Olteanu au fost excluși din PNL după ce au votat bugetul Primăriei Capitalei propus de Firea. Totodată, consilierii locali ai PNL la Primăria Sector 1, Mădălin Olteanu și Daniel Chirvasă, au votat bugetul propus de primarul pesedist Daniel Tudorache, motiv pentru care PNL Sector 1 a anunțat sancționarea drastică a acestora. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.