Bătălia pentru Capitală. Rareș Bogdan, anunț important: "Se poartă negocieri succesive! În cazul în care Nicușor Dan intră în PNL, îl vom susține întru totul!"


Bătălia pentru Capitală. Rareș Bogdan, anunț important: "Se poartă negocieri succesive! În cazul în care Nicușor Dan intră în PNL, îl vom susține întru totul!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat vineri la Antena 3 că liderul liberalilor, Ludovic Orban, poartă negocieri succesive cu Nicușor Dan pentru a candida din partea PNL pentru Primăria Capitalei. 

Rareș Bogdan a spus că în cazul în care Nicușor Dan va intra în PNL, atunci liberalii îl vor susține întru totul. De altfel, Nicușor Dan are timp până pe 10 martie să ia o decizie în acest sens. 

Rareș Bogdan: Ludovic Orban are discuții succesive cu Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Dacian Cioloș. Eu nu vă ascund că în cazul în care Nicușor Dan decide intrarea în PNL prin fuziunea cu partidul pe care-l reprezintă, făcut de susținătorii săi, atunci lucrurile sunt rezolvate, Nicușor Dan va fi candidatul și noi îl vom susține întru totul, nu mai trebuie să intru eu în campanie, Ludovic își vede de guvernare.

Eu i-am zis lui Nicușor în față și o să repet că eu cred că Barna nu-l vrea pe Nicușor candidat. Îi este frică de Nicușor și de nicușoriști, iar Dacian Cioloș cu Dragoș Tudorache și cu Dragos Pîslaru îl pregătesc asiduu pe Vlad Voiculescu. Nicușor nu cred că va fi alesul USR-PLUS și atunci trebuie să se reorienteze, ori candidează independent, ori candidează din partea PNL. Noi nu vom susține un independent. În schimb nu spunem nu candidaturii lui Nicușor din partea PNL. 

Jurnalistă: Care este termenul limită? 

Rareș Bogdan: 10 martie. 

Jurnalistă: Deci dacă nu-l convingeți până pe 10 martie pe Nicușor Dan, atunci intrați în cursa pentru Primăria Capitalei.

Rareș Bogdan: Eu sau un alt coleg din PNL. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.