Alertă! Consilier general: Firea și ceilalți primari pesediști vor goli bugetele primăriilor până în luna iunie!


Alertă! Consilier general: Firea și ceilalți primari pesediști vor goli bugetele primăriilor până în luna iunie!

Consilierul municipal PNL Ciprian Ciucu a tras un semnal de alarmă legat de ticăloșia administrației Firea, care distruge sistematic Capitala

Concret, edilul Capitalei, Gabriela Firea, și ceilalți primari pesediști au eleborat un plan pentru a goli bugetele primăriilor până în luna iunie, scopul fiind să poată da vina pe Guvernul Orban că nu mai sunt bani. 

Redăm mesajul liberalului:

"Alertă!

Primarii pesediști vor toca bugetele PMB și ale Sectoarelor până în iunie, la jumătatea anului. Vom prelua primăriile cu visteriile goale!

Am informații din interior că s-a dat ordin pe unitate ca banii să fie cheltuiți la Primăria Sectorului 6 în prima jumătate a anului 2020. La PMB, Firea (PSD) prezintă un buget mult umflat (veniturile sunt “estimate” la aproape dublu decât încasările reale) tocmai pentru a putea antama rapid banii și justifica golirea bugetului până la finalul mandatului său, tocmai pentru ca apoi să dea vina pe Guvernarea liberală că nu mai sunt bani.

În 2016 și în 2017 bugetul a mai fost cum a fost, cât decât echilibrat. După ce l-a dat afară în 2018 pe directorul de la buget care nu vroia să gireze astfel de enormități, Firea (PSD) a pierdut controlul și a dus PMB aproape în incapacitate de plată!

Dați mai departe ca să se știe!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.