BOICOTAȚI financiar Antena3! Andrei Caramitru solicită explicații publice de la Carrefour România, marele sponsor al fostului turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu

USR-istul Andrei Caramitru – unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în probleme de business din Europa – solicită (pe Facebook) conducerii Carrefour România explicații publice privind însemnatele sponsorizări pe care le oferă Antenei 3, sinecură manipulatorie controlată de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Vă prezentăm apelul lui Andrei Caramitru, unul dintre principalii politicieni care susțin fără rezerve boicotul anunțat de publicațiile Newsweek România și Podul.ro în ceea ce-i privește pe politicienii care se pretează să meargă la Antena 3, cauționând astfel mizeriile lui Dan ”Felix” Voiculescu.  


”Carrefour – sponsorul lui Dan Voiculescu.

Dacă tot suntem cu tunurile pe A3, haideți să ne uităm și la îmbârligătura financiară și care – dintre firmele mari – îi sunt cele mai aproape lui Dan Voiculescu.

Carrefour este (singurul?) mare sponsor Corporate al Fundației Mereu Aproape a familiei Voiculescu. Au avut și o donație enormă acolo (120.000 RON) pentru – ipocrizie totală – victimele de la Colectiv!

Dar asta nu e tot. Se pare că sunt afiliați și Fundației Dan Voiculescu – nu există cifre, însă, potrivit site-ului Fundației, cam toate evenimentele publice se fac în locații Carrefour.

Și – evident – Carrefour este unul din marii finanțatori prin reclame al A3 (au apărut pe lista de boicot publicată acum un an).

Acum – nu vreau să dau cu parul – poate fundațiile astea fac lucruri bune pentru copii și nevoiași. Însă mă întreb – cum a decis Carrefour, din mii de fundații și cauze caritabile, să aloce bani la fundații controlate de un pușcăriaș? Unde s-a mai auzit așa ceva? E conform cu regulile CSR ale grupului? Ma îndoiesc profund. Ar fi bine ca CEO-ul Carrefour România și cei din HQ să se uite un pic mai atent ce fac cu banii și să ne răspundă public”, scrie Andrei Caramitru.