Cel mai jos nivel de slugărnicie politică. Un fost ministru PSD laudă „silueta” șefei Dăncilă: „Are corpul ăsta așa frumos...”


Cel mai jos nivel de slugărnicie politică. Un fost ministru PSD laudă „silueta” șefei Dăncilă: „Are corpul ăsta așa frumos...”

Fostul ministru de Interne, senatorul PSD Nicolae Moga, care a fugit de responsabilitate chiar în perioada ororilor din Caracal printr-o demisie lașă, aproape inexplicabilă, la doar câteva zile de la preluarea portofoliului, lăsând ministerul descoperit, a adus un elogiu de o slugărnicie grețoasă fizicului șefei sale pe linie de partid, Viorica Dăncilă.

''Oameni buni, ce nu știați, ați văzut-o pe doamna președinte jucând tenis de masă, ne-a bătut pe toți, odată când am jucat tenis pe toți ne-a omorât. Așa o să facă și pe 10 și pe 24, dar ce nu știați și dau din casă, vă rog să îmi permiteți, doamna președinte a fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul asta frumos așa. Elegant, silueta, băi fraților, comparăm noi o femeie destoinică, cinstită onestă, cu un adormit, care...Oameni buni, haideți să facem comparația", a perorat senatorul Moga pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Decebal Făgădău, primar Constanța, a completat osanelele colegului său de mafie PSD de la malul Mării Negre, mafie controlată de fostul primat Radu Măzare : „Doamna Viorica Dăncilă în momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească”.

Despre senatorul Moga, presa a scris poate cel mai mult în perioada în care se pregătea să preia Internele.

G4media: Nicolae Moga este unul dintre stâlpii „Republicii Mazăre”, rămas încă în picioare după plecarea fostei conduceri de la Constanța. Moga a intrat în PSD la braț cu Radu Mazăre, în anul 2003, iar înainte de acest moment a fost președintele televiziunii fondate de Mazăre și Constantinescu care, deseori, a fost folosită ca instrument de propagandă pentru PSD și fosta conducere a Constanței.

În 2008, Moga îi sfătuia pe consilierii locali ”să nu pice în capcana procurorilor” și nu a vrut ca orașul Constanța să se constituie parte civilă în dosarul „Retrocedărilor”

De altfel, Nicolae Moga l-a susținut puternic pe Radu Mazăre în Consiliul Local, atunci când DNA a cerut Constanței să spună dacă se constituie sau nu parte civilă în dosarul ”Retrocedărilor”. La începutul discuției despre constituirea civilă în dosarul Retrocedărilor, Nicolae Moga, actual senator PSD și un apropiat al lui Radu Mazăre, i-a avertizat pe consilieri să aibă grijă când citesc adresa de la DNA ”ca să nu cadă în vreo capcană” a procurorilor, notează Info Sud-Est.

Moga este, totodată, un afacerist prosper la malul mării și deține un complex turistic de lux la granița dintre Năvodari și Mamaia. Investiția în valoare de 35 de milioane de euro a fost inaugurată cu fast în 2011, iar la eveniment au participat fostul președinte al CJC Nicușor Constantinescu, Bogdan Huțucă, șeful Finanțelor la acea vreme și actual șef PNL Constanța și își anunțase vizita și Elena Udrea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.