Ciolacu, umilit de un jurnalist: "E totuși o limită, oricât de prost ai fi! Râd curcile să spui că UE ne plătește pensiile și alocațiile!"


Ciolacu, umilit de un jurnalist: "E totuși o limită, oricât de prost ai fi! Râd curcile să spui că UE ne plătește pensiile și alocațiile!"

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus marți că, dacă ar fi să credem anunțul lui Iohannis privind cele 80 de miliarde de euro pe care le primește România în urma acordului de la Summitul UE, atunci Guvernul "trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile".

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO. Acord istoric pentru relansarea Europei! România obține 80 de miliarde de euro. Iohannis dezvăluie cum va fi folosită impresionanta sumă!

Ciolacu, pe Facebook: "Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceți investițiile din bani europeni și creșteți puterea de cumpărare a românilor".

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) a atras atenția că Marcel Ciolacu a depășit orice limită a prostiei și populismului, banii UE fiind destinați pentru investiții, dezvoltare, infrastructură, nu pentru plata pensiilor și alocațiilor. 

Mircea Marian, pe Facebook: "Să-i spună cineva lui Ciolacu că banii care vin de la UE nu sunt nici pentru pensii, nici pentru alocații. E totuși o limită, oricât ai fi de populist și / sau prost, să nu știi că banii europeni sunt pentru dezvoltare, pentru infrastructură. Excepția ar fi acel nefericit - zic eu - Program Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), prin care primarii dau pomeni / alimente pe resursele UE.

Faptul că guvernările PSD au ratat complet și spitalele regionale, și autostrăzile care putea fi construite cu bani europeni - le-au ratat din incompetență și fiindcă erau greu să-i furi - nu justifică să spui acum: “Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză!“.

Zău, te râd curcile să spui că UE ne plătește pensiile și alocațiile".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.