Colegul din presă al lui Piedone- #Colectiv o acuză pe Clotilde Armand de explozii în care mor oameni


Colegul din presă al lui Piedone- #Colectiv  o acuză pe Clotilde Armand de explozii în care mor oameni

Mihai Gâdea ot Antena 3, sluga mediatică prea-plecată a infractorului de drept comun Dan Voiculescu, s-a raliat linșajului mediatic împotriva lui Clotilde Armand, declanșat de alt pseudo-jurnalist „celebru” de la B1, Silviu Mănăstire.

Despre acest subiect Podul.ro a scris pe larg AICI și AICI.

Nu am făcut-o pentru că am avea vreun parti pris în ceea ce-o privește pe candidata PNL-USRPLUS la Primăria sectorului 1.

Am făcut-o pentru că, în această campanie, mizeria din media a atins din nou cote inimaginabile, care, dacă nu este combătută, ea va decredibiliza întreaga breaslă a jurnaliștilor.

Este un exercițiu necesar de igienă în breaslă, pentru ca jurnaliștii onești să nu fie confundați cu cei ticăloși și maculați la grămadă de zoaiele mediatice revărsate de aceștia contra-cost.

Cu un cinism revoltător, Gâdea a ales să o atace pe candidata PNL- USRPLUS la Primăria Sectorului 1 cu un pasaj emoțional din emisiunea lui Mănăstire, în fapt o știre cu o explozie din București, în care a murit un om și alți patru au fost răniți.

Explozia a avut loc în 2009, iar cei patru erau angajați Distrigaz. La acea vreme, Clotilde Armand conducea filiala București a companiei, după preluarea de către colosul francez GDF Suez.

Terfelind toate regulile deontologiei profesionale, Silviu Mănăstire a încercat să inoculeze în rândul opiniei publice ideea că Clotilde Armand este vinovată în mod direct de acest dezastru, deși preluase de puțin timp această funcție, iar una din cauzele exploziei a fost infrastructura învechită. De parcă Clotilde Armand putea să înlocuiască toate țevile Distrigaz din București în câteva luni. 

În ceea ce-l privește pe Gâdea, tupeul acestuia a atins din nou cote inimaginabile.

Cine este cel care se alătură acuzatorilor lui Clotilde Armand că ar fi provocat o explozie în care au murit oameni?

Este coleg cu Cristian Popescu Piedone, în menajeria politico-mediatică a varanului Dan Voiculescu.

Cine este Piedone? Este fostul primar al sectorului 4, condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni în dosarul „Colectiv”. În explozia din clubul bucureștean au murit 64 de tineri.  

Cine mai este Piedone? Este actualul candidat la Primăria sectorului 5 din partea Partidului Puterii Umaniste- Social Liberal (PPU-SL), sub mizerabilul slogan „Ai grijă să nu te frigi la vot!”

Cine este PPU-SL? Este partidul lui Dan Voiculescu, proprietarul Antenei 3, șeful lui Mihai Gâdea.

După emisiunea cu Clotilde Armand, următoarea lovitură mediatică a gâdelui media ar trebui să fie una cu victimele de la #Colectiv. Dacă tot moare de grija victimelor unor explozii traumatizante pentru opinia publică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.