VIDEO. Maria Grapini țipă la Bruxelles, dar în România fuge mâncând pământul de frica lui Marian Ceaușescu


VIDEO. Maria Grapini țipă la Bruxelles, dar în România fuge mâncând pământul de frica lui Marian Ceaușescu

Întâlnirea de doar câteva secunde cu revoluționarul Marian Moroșanu pe Calea Victoriei, la ieșirea din sediul B1, i-a produs o spaimă atât de mare europarlamentarei PSD Maria Grapini încât aceasta a anunțat că nu va mai merge în emisiunile televizunii cu pricina.

Fosta textilistă a fabricii ”Garofița” din Timișoara n-a avut însă nicio emoție atunci când i-a atacat virulent în Parlamentului European, cu atitudine și ton ridicat de țață, pe Laura Codruța Kovesi, candidat la funcția de procuror șef european, sau, mai recent, pe președintele Consiliului European, Donald Tusk.

Incidentul de pe Calea Victoriei s-a petrecut marți seară, când „Ceaușescu” a așteptat-o pe politiciană ca să-i prezinte mai multe dosare ale unor revoluționari împușcați în 1989. Cu pași imenși și împinsă protector de la spate de Dan Tănasă, candidat acum trei ani la Camera Deputaților din partea formațiunii lui Marian Munteanu, Grapini s-a ghemuit într-un taxi oprit chiar pe Calea Victoriei pentru a scăpa de întrebările incomode ale lui Ceaușescu care, văzându-se ignorat, i-a strigat pesedistei „comunisto!”.


„E individul care stă şi îi aşteaptă la ieşirea de la B1 pe toţi politicienii care sunt din arcul guvernamental. Pe cei din opoziţie nu îi așteaptă. E meseria lui. Dacă nu se autosesizează organele statului şi lasă aşa un om care să vină să agreseze... ştiţi bine că i-a luat pe toţi la rând, Renate Weber, Ecaterina Andronescu, absolut pe toată lumea, e straniu, dar asta e România noastră, ce să facem?

Nu am timp să stau să-l dau în judecată. El postează şi se laudă cu asta, ceea ce înseamnă că cineva ar trebui să se autosesizeze. Hărţuieşte nişte persoane publice. Nu stau eu să-l dau în judecată. Eu trebuie să-mi pregătesc deja lucrul la Bruxelles. Am rapoarte, luni trebuie să prezint un raport important, bugetul pe transport, stau să fac procese cu acest individ? Din punctul meu de vedere, nu are ce căuta liber pe străzi, să facă orice vrea: instituţiile le-a profanat, a aruncat cu muştar pe la ministere, hărţuieşte persoane. Păi dacă el se laudă cu asta şi nimeni nu se autosesizează, ce să facem?", a declarat Grapini pentru DC News.

Citește și VIDEO Mahalagioaica Maria Grapini l-a luat la țintă pe Donald Tusk cu țățismele. Ulterior, eurodeputata PSD s-a lăudat singură pentru "reușită"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.