Orlando a ascuns trei ani de zile rahatul sub preș, iar acum vrea dezbatere cu Ludovic Orban și Cîțu pe tema economiei și finanțelor țării


Orlando a ascuns trei ani de zile rahatul sub preș, iar acum vrea dezbatere cu Ludovic Orban și Cîțu pe tema economiei și finanțelor țării

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, i-a răspuns joi actualului ministru de Finanțe, Florin Cîțu, privind acuzațiile legate de dezastrul pe care l-a lăsat guvernarea PSD în cazul bugetului de stat. Astfel, Orlando a spus că nu există nicio gaură bugetară. 

CITIȚI ȘI: Florin Cîțu dezvăluie cum a calamitat PSD economia. „România a funcționat cu două bugete, după metoda Al Capone”

CONSULTAȚI ȘI: Florin Cîțu declară război jefuitorilor bugetului României. Parchetul, sesizat în cazul prăpădului lăsat de "PSDiscotecă" la Finanțe

"Sunt Al Capone, cum domnul Cîţu este şeful FBI. Îmi exprim profunda dezamăgire şi mâhnire că domnul Câţu nu ştie să citească un buget", a declarat Teodorovici.

"Dacă luăm pe 2019, avem 21,7 miliarde venituri estimate, iar cheltuieli de 21 miliarde de lei, ceea ce arată că nu există nicio gaură, a mai spus Teodorovici.

Mai mult, Orlando i-a invitat pe premierul Ludovic Orban și minsitrul de Finanțe, Florin Cîțu, la o dezbatere pe tema economiei și finanțelor țării la Academia de Studii Economice, vineri, 15 noiembrie, de la ora 12. 

"Vreau să preiau ideea colegului Sorin Roșca Stănescu că adevăratul deficit este cel de democrației. Este în mod evident un deficit de democrație având în vedere refuzul domnului încă președinte Iohannis de a lua parte la o dezbatere publică cu doamna președinte Dăncilă, iar, pe această cale, îl invit pe domnul Orban, pe domnul Vasile Cîțu pentru mâine la ora 12 la ASE la o dezbatere publică pe tot ce înseamnă economia țării, finanțele țării", a mai precizat Orlando.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.