Raed Arafat este noul Ion Iliescu! PSD și A3 îl prezintă ca pe un erou salvator, îngropând incompentența CRIMINALĂ de la Colectiv, așa cum Ilici a fost prezentat drept supereroul Revoluției! Nenorocirea supraviețuirii sistemului ultracorupt din sănătate


Raed Arafat este noul Ion Iliescu! PSD și A3 îl prezintă ca pe un erou salvator, îngropând incompentența CRIMINALĂ de la Colectiv, așa cum Ilici a fost prezentat drept supereroul Revoluției! Nenorocirea supraviețuirii sistemului ultracorupt din sănătate

PSD și propaganda mediatică aferentă (Antena 3&Co) îl prezintă pe puțin spus dubiosul Raed Arafat ca pe un erou salvator apărut din haosul pandemiei Covid-19, la fel cum l-a prezentat TVR pe nomenklaturistul Ion Iliescu, în '89, drept supereroul Revoluției (în dosarul căreia este cercetat pentru crime împotriva umanității).

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că actuala pandemie riscă să fie dublată, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, de o altă pandemie, cât se poate de autohtonă: și anume supraviețuirea sistemului ultracorupt din sănătate, pitit în spatele veșnicului Raed Arafat, în pofida incompetenței criminale certificate cu vârf și îndesat în urma carnagiului de la Colectiv (și nu numai).

Podul.ro vă prezintă avertismentul lansat de Mircea Marian:

”Nenorocirea de care mă tem este că, după ce trece pandemia, tot sistemul ultarocorupt din sănătate va supraviețui, pitindu-se în spatele lui Raed Arafat.

Ce face Arafat acum, eu am văzut în decembrie 1989. Ion Iliescu părea singurul lider apărut în acel haos, singurul capabil să vorbească clar și coerent. Iar lumea, speriată, ieșită direct din cel mai cumplit comunism, l-a văzut drept unicul salvator. TVR, singura televiziune, l-a ajutat brutal, fără rușine. O oportunitate uriașă, cea din decembrie 1989, complet ratată.

Deci, în loc ca, după ce trece dezastrul, să vedem ce nu a funcționai – spitalele noastre sunt la pământ fiindcă au fost jefuite de <managementul> de partid și de stat, cu beurani, vrăbiute și Pintea, iar bugetul e devastat de privilegiile nomenklaturii – și să schimbăm ceva, ni se va recita iar lozinca despre cum ne-a salvat sistemul patronat de Arafat.

Cum s-a și întâmplat, după Colectiv”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.