Rareș Bogdan, cap de listă al PNL la europarlamentare? Realizatorul "Jocuri de Putere" oferă clarificări: "Sunt doar discuții! Deocamdată sunt jurnalist și strict jurnalist"!

Comisarul.ro a publicat informația conform căreia realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", Rareș Bogdan, ar urma să deschidă lista PNL la alegerile europarlamentare din 2019. 

"Jurnalistul Rareș Bogdan va deschide lista PNL la europarlamentare! Realizatorul Jocuri de Putere de la Realitatea TV, jurnalistul Rareș Bogdan, va deschide lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an. Sursa este cvasi-oficială! În primele trei locuri se vor mai afla actualul europarlamentar Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE, și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava", au scris jurnaliștii de la comisarul.ro. (citiți AICI materialul integral)

În acest context, Rareș Bogdan a publicat pe Facebook o postare în care precizează că este vorba doar de discuții și că dorește să rămână jurnalist. 

"Le multumesc colegilor si prietenilor de la “comisarul.ro”, insa de data asta ii dezmagesc putin, usor.... Sunt informati bineeee, ca de obicei, insa sunt doar discutii. Nimic altceva! Zero discutii concrete. Ma bucur daca cineva s-a gandit la mine, sunt onorat, insa nu am purtat nicio discutie cu nimeni. Am vazut ca sunt idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologica a unor personaje/personalitati/indivizi si cam atat. Deocamdata sunt jurnalist si strict jurnalist, nimic altceva. Mi-as dori enorm sa raman in aceasta zona in urmatoarea perioada. Iubesc enorm meseria mea de jurnalist! Enorm. Sunt mandru sa o practic", a scris realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareș Bogdan pe Facebook.