VIDEO Nesimțirea lui "Genunche" Pop l-a scos din sărite pe Sighiartău: Obrazul pesediștilor e gros, țin oamenii în sărăcie! / Câțiva membri ai CCR sunt fosile-comunistoide-pesediste! / Avocatul Poporului e un politruc pus acolo să blocheze activitatea Guvernului!


VIDEO Nesimțirea lui "Genunche" Pop l-a scos din sărite pe Sighiartău: Obrazul pesediștilor e gros, țin oamenii în sărăcie! / Câțiva membri ai CCR sunt fosile-comunistoide-pesediste! / Avocatul Poporului e un politruc pus acolo să blocheze activitatea Guvernului!

Senatorul PSD Liviu "Genunche" Pop a fost protagonistul unui show grotesc luni seară la Realitatea PLUS, întrerupându-i pe ceilalți invitați din emisiunea Legile Puterii de câte ori a avut ocazia și, la un moment dat, dând vina pe actuala guvernare pentru situația în care se află România din punct de vedere economic, mai precis în privința deficitului. 

Exasperat de atitudinea lui "Genunche", secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, l-a catalogat nesimțit și a reflectat ulterior cine sunt vinovații pentru starea în care se află țara noastră în prezent, printre care câțiva membri ai CCR, pe care i-a etichetat "fosile-comunistoide-pesediste" și Avocata Poporului, Renate Weber, fiind de fapt un politruc aservit PSD.

Totodată, liberalul a atras atenția că pesediștii mai au majoritate în Parlament, dar și oameni în instituții în eșalonul doi și trei, motiv pentru care românii trebuie să înțeleagă importanța alegerilor locale și parlamentare, indiferent de momentul în care se vor organiza, "ca să putem după 30 de ani de zile să respirăm și noi aer occidental, să avem instituții serioase, să avem oameni profesioniști în funcții publice și să nu mai avem mincinoși".

Sighiartău: "Domnul Pop n-are bun simț, îl știm foarte bine. Săracul nu știe ce să spună și atunci vine și vorbește peste mine. De șapte ani de zile au guvernat, apropo de deficit, au lăsat țara într-un deficit de patru și ceva la sută, bani care s-au dus în cheltuieli cu salariile pentru oamenii lor de partid, în cele 27 de ministere, dacă țineți minte și peste 150 de secretari de stat, nu mai vorbim de instituții care au fost parazitate de acești oameni și sunt în continuare. Pentru că discutăm de câteva zile despre Avocatul Poporului, care este un politruc pus acolo ca să împieteze și să blocheze activitatea Guvernului, apoi sunt câțiva membri ai Curții Constituționale, fosile-comunistoide-pesediste care blochează activitatea și care iau decizii împreună cu Șerban Nicolae prin telefon, asta este realitatea acestei țări. Ei mai au majoritate încă în Parlament, își permit să vorbească pentru că mai au încă oameni în eșaloanele doi și trei în instituții. Până în acest moment nu am reușit să scăpăm de ei, de toți. De asta este extrem de important, ca la următoarele alegeri, indiferent când vor fi, poporul român trebuie să înțeleagă că trebuie să scăpăm de acești politruci, ca să putem după 30 de ani de zile să respirăm și noi aer occidental, să avem instituții serioase, să avem oameni profesioniști în funcții publice și să nu mai avem mincinoși. Obrazul acestor pesediști este gros, nu s-au învățat minte, chiar dacă oamenii le-au dat un semnal la europarlamentare și la prezidențiale, nu s-au reformat deloc, sunt mai mincinoși, mai politruci, țin oamenii în sărăcie, pentru că toate administrațiile lor locale îi țin pe ajutoare sociale de doi bani, fără locuri de muncă, fără educație. Ăsta e electoratul pe care ei vor să-l întrețină". 

Vedeți video de la 38:50: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.