VIDEO Pe Daniel Florea îl paște pușcăria. Infracțiunea comisă de primarul pesedist atunci când l-a bruiat pe Nicușor Dan


VIDEO Pe Daniel Florea îl paște pușcăria. Infracțiunea comisă de primarul pesedist atunci când l-a bruiat pe Nicușor Dan

Candidatul anti-PSD pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a fost bruiat din nou de primărița Gabriela Firea, de data aceasta prin contribuția edilului Sectorului 5, Daniel Florea, care pe banii cetățenilor a trimis mai multe mașini de salubrizare pentru a claxona fără oprire pe perioada conferinței de presă a rivalului primarului PSD al Bucureștiului. 

PRIMUL EPISOD DE BRUIAJ: VIDEO Firea și-a trimis mahalagiul să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan la conferința de presă. Un motociclist l-a luat la rost pe viceprimarul grobian. La circ a asistat și fostul consilier general al PNL care a fugit la PSD pentru a fi răsplătit cu funcția de șef STB

Conform Hotnews, Nicușor Dan a mers la polițistul local să-l întrebe cum îl cheamă și de ce nu a intervenit, dar acesta a zis că explicațiile le va da Primăria: "Domnu deputat, haideți, puțină decență".

"Politia Locala Sector 5 trebuia să constate că a fost tulburată liniștea publică, prin zgomotul utilajelor. I-am intrebat de ce nu asigură liniștea publică. Voi depune plângere penală", a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a susținut conferința de presă la intersecția străzilor Progresul cu Constantin Istrati, iar în zonă se află o autobază a Sectorului 5. Tema: principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi.

"Noi am ales acel loc pentru că acolo este o linie de cale ferată, unde se poate face metrou ușor, proiect ignorat de PUZ Sector 5. Acolo era un teren plin de gunoaie, dar până dimineață Primăria Sector 5 l-a curățat și au apărut acele mașini de salubrizare", a declarat Nicușor Dan pentru Hotnews.

Vedeți video: 


În acest context, candidatul PNL la Primăria Sector 6, Ciprian Ciucu, a precizat că edilul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, a comis un abuz în serviciu, motiv pentru care trebuie dat în judecată. 

Ciucu, pe Facebook: "Este clar faptul că Daniel Florea/PSD a comis un abuz în serviciu. A folosit utilajele din proprietatea Sectorului 5 pentru a bruia conferința de presă a lui Nicușor Dan. Utilajele șu salariile soferilor sunt suportate din bani publici. A fost clar o comandă venită de sus în, iar poliția locală a fost ținută în lesă și nu a intervenit. Este cazul să deschidem un proces pentru abuz în serviciu. Totul este clar, dovezile sunt pe toate televiziunile și pe site-uri.

Oamenii și utilajele trebuie să fie la treabă, să facă curat în sector, nu să bruieze conferințele de presă ale competitorilor politici.

România în 2020. La aproape un deceniu și jumătate de la aderarea la Uniunea Europeană".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.