VIDEO Un pensionar trimis de Mutu să bruieze conferința de presă a PNL S6 a înjurat ca la ușa cortului mai multe doamne. Ciucu confirmă că PSD a pus la cale scena de mahala


VIDEO Un pensionar trimis de Mutu să bruieze conferința de presă a PNL S6 a înjurat ca la ușa cortului mai multe doamne. Ciucu confirmă că PSD a pus la cale scena de mahala

PSD, după ce a bruiat conferințele de presă ale candidatului dreptei unite pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, prima oară trimițând viceprimarul Bucureștiului să facă scandal, iar a doua oară folosind din bani publici mașinile de salubrizare ale administrației Sectorului 5 pentru a claxona încontinuu, de data aceasta a arătat că poate duce bătălia politică la un nivel de abjecție incomensurabil. Concret, PSD s-a folosit de mai mulți pensionari pentru a bruia conferința de presă susținută de candidatul PNL pentru Primăria Sector 6 Ciprian Ciucu și de președinta PNL București și ministru al Muncii, Violeta Alexandru. 

Pe parcursul conferinței de presă, pensionarul a zbierat pur și simplu, în timp ce Violeta Alexandru și-a păstrat cumpătul și a precizat că este deschisă la dialog cu acesta. Mai mult, Violeta Alexandru a declarat că îi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor în vârstă. În cele din urmă, Violeta Alexandru a mers şi a discutat cu pensionarul dându-i numărul său de telefon, dar misiunea acestuia părea să nu se fi încheiat, căci a continuat să jignească persoanele prezente, strigând că el nu se teme de nimeni, proferând injurii la adresa celor care încercau să comunice cu el, informează Epoch Times

Vedeți secvența video în care pensionarul insultă câteva doamne prezente la conferința de presă de la minutul 8:40. Debutul bruiajului a început de la minutul 1:45:


Candidatul PNL pentru Primăria Sector 6, Ciprian Ciucu, a menționat și în cadrul conferinței de presă, cât și pe Facebook că a primit confirmarea că primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu, este cel care a trimis mai mulți pensionari pentru a bruia conferința de presă. 

Ciucu: "Mă întristează modul în care mai multe publicații relatează scandalul provocat de Gabriel Mutu / PSD de astăzi, cum ca "un pensionar bruiază conferința de presă..."

De dragul adevarului, titlul corect, în opinia mea, ar fi "Gabriel Mutu a trimis mai mulți pensionari să bruieze conferinta PNL Sector 6".

Am avut confirmarea lor că au fost trimiși de Mutu. In timp ce noi ne adresam ziariștilor acei oameni îl ridicau in slavi pe Mutu. Locul de desfășurare a fost bine ales de către mine, pe acolo nu trec întâmplător pensionari...".

Sursa foto: Razvan Gabriel

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.