Cât contează de fapt viețile celor de culoare?


Cât contează de fapt viețile celor de culoare?

Să vedem cât contează de fapt, pentru organizațiile isterizate acum de moartea lui Floyd și utilii lor ieșiți pe străzi, viețile celor de culoare.

Mii de creștini negri sunt uciși anual în Africa, de organizațiile teroriste islamice. A demonstrat cineva împotriva bestiilor care săvârșesc aceste crime? Aș putea spune că din contră...

Ultimul genocid a avut loc în Rwanda, în 1994, iar zilele trecute a fost prins unul dintre cei care l-au planificat și condus, Felicien Kabunga, la Paris. Genocid plănuit de negri africani, săvârșit tot de ei. Hutu împotriva tutsi. Toată stânga tace, povestea asta nu interesează mainsteamul controlat de ei.

În Africa încă funcționează sclavia, încă se vând oameni în piețele ferite de ochii lumii, din Nigeria până în Libia, și nimeni nu demonstrează împotriva acestei blestemății. Și arabii bogați din Golful Persic au sclavi, dar iarăși, nimeni din organizațiile ieșite acum în față nu luptă împotriva nenorocirii asteia. În mintea ăstora afro-americanii sunt cei care suferă, nu oamenii care sunt acum ținuți sclavi.

Mutilarea genitală se practică încă la scară mare în Africa, împotriva fetelor de culoare, evident. Una dintre practicile de mutilare este arderea sânilor. Multe dintre ele mor în urma acestor traume. S-au scris articole, sunt rapoarte publice ale organizațiilor internaționale, dar nici o organizație de stânga nu luptă acum împotriva acestei cruzimi. Alte mii de fete sunt răpite de Boko Haram și de alți islamiști, dar asta nu a deranjat pe nimeni dintre cei care urlă acum pe străzi.

Lista nenorocirilor suportate de oamenii de culoare în Africa e foarte lungă, dar asta îi interesează prea puțin pe cei care ”demonstrează” acum – ei vor, din cât se vede, doar distrugerea Americii. Ei spun că a capitalismului, dar cam tot asta înseamnă.

(Textul de mai sus este preluat de pe pagina de Facebook a părintelui Alexandru Coman).

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.