De ce Alianța Ciuma Roșie îl urăște pe Nicușor Dan? Bucureștiul este ultima redută în fața mafiei care a ocupat România


De ce Alianța Ciuma Roșie îl urăște pe Nicușor Dan? Bucureștiul este ultima redută în fața mafiei care a ocupat România

Uitați-vă atent pe discursurile liderilor coaliției Ciucalacu: inamicul public numărul unu este Nicușor Dan. Referirile la AUR, George Simion sau Șoșoacă au dispărut. Toate tunurile sunt pe primarul Capitalei. Nu-l critică, ci îl insultă, fiindcă îl urăsc. Îl urăsc fiindcă se tem de el.

Cum a ajuns acest politician timid, discret și calm atât de urât de Alianța Ciuma Roșie? 

Problemele lui Nicușor Dan au început în 2021, când a refuzat solicitarea lui Iohannis de a-l susține pe Florin Cîțu în bătălia cu Ludovic Orban. Nicușor Dan nu este un trădător – ca Iohannis! – iar regele-turist de la Cotroceni nu a putut să înțeleagă că-n România mai sunt politicieni care au principii și care nu se pleacă în fața sa. 

Dar, acum, în 2024, situația s-a agravat: PSDPNL vor să-și împartă țara, să aibă o opoziție de vitrină, AUR, și, cu un stat de drept desființat, să fure pe rupte. Singurul teritoriu bogat, numai bun de prăduit, pe care nu-l pot ocupa, este Bucureștiul.

A doua problemă pe care Alianța Ciuma Roșie o are cu Nicușor Dan este că se teme de el. De ce? Ne uităm la anul 2000: Iliescu și Năstase ocupă România, iar principalul partid de opoziție este PRM-ul lui Vadim Tudor. Unde a fost bastionul de rezistență, de la care a pornit prăbușirea regimului Iliescu-Năstase? La București, unde primar era Traian Băsescu. De aceea se teme Alianța Ciuma Roșie de Nicușor Dan și este disperată să-l înlăture!

O să-mi spuneți că este o diferență uriașă între Băsescu și Nicușor Dan. Așa este. Parcă ar fi din alte sisteme solare. Dar faptul că sunt atât de diferiți nu îl face pe actualul primar general al Capitalei mai puțin periculos pentru Alianța Ciuma Roșie. 

De aceea le spun tuturor prietenilor mei: salvați Bucureștiul de ocupația PSDPNL! Este esențial pentru alegerile din 2028. 

Și-n loc de concluzie, am să vă povestesc o mică istorie, adevărată. Pe la 1650, armiile suedeze au invadat Polonia, țară profund religioasă. Suedezii, pe atunci defel neutri, ci militari brutali și experimentați, câștigau bătălie după bătălie. Până au ajuns la o mică mânăstire, Jasna Gora, apărată de 300 de patrioți polonezi, inclusiv călugării. De partea cealaltă, mii de soldați suedezi și mercenari germani, căliți în lupte. Suedezii le-au spus călugărilor să se predea, dar aceștia au refuzat. Bătălia a durat câteva luni și mica oaste polonă cu călugării în frunte, luptând dârz și mai ales inteligent, a câștigat. Victoria de acolo a însuflețit toți patrioții polonezi, țara s-a unit și a oprit invazia străină.

Cu credință în suflet, oamenii de dreapta pot opri fariseii din Alianța Ciuma Roșie – care, la televizor, nu se opresc din minciuni – să ocupe România. Bucureștiul trebuie salvat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.