Minorul abuzat de jandarmi ar fi fost amendat cu câteva mii de lei pentru că „a scos oamenii în stradă”


Minorul abuzat de jandarmi ar fi fost amendat cu câteva mii de lei pentru că „a scos oamenii în stradă”

Tânărul hărțuit și amenințat la Târgu Mureș, Alin Popoviciu, în vârstă de 17 ani, a ținut să clarifice zvonurile legate de consecințele faptului că a postat trei mesaje pe Facebook în care chema lumea să protesteze în fața spitalului. Tot printr-o postare pe Facebook, Alin Popoviciu anunță că a fost amendat cu suma de 3000 de lei pe motivul că „a adus oameni în sradă”. 

CITIȚI ȘI: Trecutul sumbru al jandarmului care a hărțuit un elev eminent la Târgu Mureș. Trupele pe care le comanda au ucis doi protestatari

CITIȚI ȘI AICI: Când slugărnicia întrece orice limită. UN MINOR a fost hărțuit și intimidat de JANDARMERIE pentru postările antiPSD de pe Facebook

"BINE DE ȘTIUT! 

Este trist... 
Din ce în ce mai multe zvonuri îmi confirmă că am fost amendat cu 3000 de lei! Toate astea pentru trei postări pe Facebook prin care îndemnam oamenii să vină să o primim pe Dăncilă în oraș cum se cuvine! 

Este trist, oameni buni. La cei 17 ani ai mei am fost acuzat de către comandantul jandarmeriei MUREȘ că ,,am adus oamenii în stradă". Da, oameni buni! Asta mi-a spus! La 17 ani am scos oamenii în stradă în opinia lui! 
Dar problema este că nu doar mi-a spus asta, ci se pare că am și fost sancționat cu 3000 de lei pentru acest motiv.

Susținerea voastră față de mine în aceste momente este cea mai importantă! Doar împreună, uniți, putem să le dăm peste nas PSDiștilor și jandarmilor care cred că pot să facă ce vor doar pentru că sunt minor și m-au crezut naiv! 

Tocmai din acest motiv vă rog să vă MOBILIZAȚI, să faceți cunoscut acest mesaj prin care vă cer susținerea și vă implor să îmi rămâneți alături, dragi prieteni de bună credință! 

Stați pe aproape vă rog, la momentul oportun voi reveni cu detalii!”, a scris Alin Popoviciu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.