Raluca Turcan îi cere Vioricăi Dăncilă să plece la pachet cu găzara Carmen Dan de la guvernare: "Dumneavoastră cât timp mai așteptați?"


Raluca Turcan îi cere Vioricăi Dăncilă să plece la pachet cu găzara Carmen Dan de la guvernare: "Dumneavoastră cât timp mai așteptați?"

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, sublinază că ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a întârziat demisia cu 339 de zile, făcând referire la acțiunile represive asupra protestatarilor din 10 august 2018. 

CITIȚI ȘI: Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne. Cine este favorit să-i ia locul

Totodată, Raluca Turcan atrage atenția asupra faptului că „România a avut încă aproape un an un ministru de Interne servil, incompetent, fără niciun proiect notabil”. De asemenea, liberala îi cere premierului României, Viorica Dăncilă, să nu mai aștepte precum Carmen Dan și să își dea demisia.

Redăm postarea Ralucăi Turcan: 

Carmen Dan a întârziat 339 de zile.

Demisia trebuia să vină după 10 august 2018, nu după ce a fost anunțată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcție. România a avut încă aproape un an un ministru de Interne servil, incompetent, fără niciun proiect notabil.

Doamna Dăncilă, dumneavoastră cât timp mai așteptați?”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.