Cât COSTĂ oasele Alexandrei, Cumpănașule? Unchiul face jocul abject al PSD: vrea să dinamiteze mitingul din 10 August


Cât COSTĂ oasele Alexandrei, Cumpănașule? Unchiul face jocul abject al PSD: vrea să dinamiteze mitingul din 10 August

”Cât costă oasele Alexandrei?” – iată întrebarea pe care istoricul Mădălin Hodor (cercetător CNSAS) i-o adresează, pe Facebook, controversatului Alexandru Cumpănașu, care, după ce s-a cățărat de o manieră morbidă pe valul de simpatie stârnit de ororile prin care a trecut nepoata sa, politizează în mod premeditat abominabila dramă, pretându-se să facă jocurile mizerabile ale PSD și insultând, într-un mod incalificabil, protestatarii care se pregătesc pentru amplul miting din 10 august.   

CITIȚI și Complicitatea unchiului Alexandrei cu statul vinovat de moartea copilei. „De ce înjuri, Cumpănașe, milițienii și securiștii, nu-i pupai tu în cur? Pe banii aia mulți, nu căcat!”

CITIȚI și VIDEO. Celălalt unchi al Alexandrei. Legăturile lui Iliuță Cumpănașu, comisar șef la Poliția de Frontieră și fratele ongistului Alexandru, cu lumea interlopă din Timișoara, oraș în care trăiește și fiica lui Gheorghe Dincă

Podul.ro vă prezintă comentariul lui Mădălin Hodor.

”Așa cum spuseseră deja mulți, instalat pe valul de simpatie pentru Alexandra, domnul Cumpănașu și-a arătat adevărata față. A făcut un apel împotriva unui miting pe 10 august sub pretextul că ar fi organizat de și pentru <jegoșii> responsabili de moartea Alexandrei. Cu referire evident la procurori și în general la Justiție.

Acum. Am criticat și eu și au criticat și alții acțiunile discutabile ale unor procurori în acest caz, precum și iesirile publice ale Procurorului General sau cele ale șefului DIICOT. Dar una este sa critici niște persoane, alta este sa spui ca toți procurorii sunt <jegoși> și că toată Justiția este la fel.

Cred că de aici încolo nu mai există nici un dubiu ce joc joacă domnul Cumpănașu, pe cine dorește să protejeze de un miting pe 10 august și în ce direcție dorește să manipuleze opinia publică.

Mă gândesc la cine a exprimat temeri publice în legătură cu 10 august. Iar 10 august nu are legătură cu Justiția și procurorii, ci mai degrabă cu represiunea coordonata de guvernul doamnei Dancila și executată de Jandarmerie (întâmplător tocmai de detașamentele din fiefurile PSD).

Domnul Cumpănasu știe sigur toate astea. Știe și face intenționat jocul acesta murdar. Nu am scris ieri. Și bine am făcut. Pentru ca astăzi nu aș fi putut sa îl întreb cât costă oasele Alexandrei”, scrie Mădălin Hodor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.