Dăncilă, luată în vizor de Ioana Constantin: Nu cumpăraţi voturi la moţiune cu funcţia de comisar european!


Dăncilă, luată în vizor de Ioana Constantin: Nu cumpăraţi voturi la moţiune cu funcţia de comisar european!

Pesedista Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice a Parlamentului European în calea către obținerea funcției de comisar european.

Astfel, Viorica Dăncilă este avertizată de secretarul adjunct al PMP, Ioana Constantin, să nu se folosească de nominalizarea unei alte propuneri de comisar european în scopul cumpărării de voturi la moțiunea de cenzură ce ar urma să aibă loc săptămâna viitoare. Mai mult, Ioana Constantin atenționează premierul să nu se joace cu credibilitatea României pentru a rămâne la Palatul Victoria. Reiterăm că Viorica Dăncilă este disperată întrucât moțiunea de cenzură a fost semnată inclusiv de pesediști. Pe cale de consecință, Viorica Dăncilă & co., ținând cu dinții de guvernare, caută tot felul de mijloace pentru a rămâne la Palatul Victoria și după moțiune.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Guvernul Dăncilă stă să cadă. Viorica, trădată și de pesediști!

CITIȚI ȘI: Imaginea României, călcată în picioare de PSD. Siegfried Mureșan: Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a PE pentru a deveni comisar european

CONSULTAȚI ȘI: Șefa Comisiei Juridice a PE o spulberă pe Rovana Plumb: scrisoare către președintele Parlamentului European

Totodată, Ioana Constantin precizează că respingerea Rovanei Plumb ar putea fi considerată ca "un fel de umbră a lui Dragnea în Parlamentul European". Amintim că în data de 24 mai, Liviu Dragnea a afirmat că dorește ca Rovana Plumb să ajungă comisar european, iar pesedista a izbucnit în lacrimi profund emoționată. 

VEDEȚI ȘI: VIDEO Scenă grețoasă la final de campanie. Rovana Plumb, emoționată până la lacrimi de Dragnea, deși tot el o înjura în toate felurile potrivit dezvăluirilor lui Ponta

Redăm mesajul Ioanei Constantin:

"Doamna Dăncilă, să nu cumpărați voturi la moțiunea de cenzură cu funcția de comisar european! Sunt multe soții, foste colege ale dvs. în Parlamentul European, care au rămas pe afară, dar credibilitatea României nu trebuie jucată la ruleta negocierilor moțiunii de cenzură.

Respingerea Rovanei Plumb e un fel de umbra lui Dragnea în Parlamentul European. Rovana a fost propunerea lui Liviu, iar Viorica a păstrat-o fără nicio apăsare. Respingerea Rovanei Plumb înseamnă și incapacitatea PSD de a nominaliza în funcții de reprezentare oameni cu ținută morală ireproșabilă, oameni competenți, fără probleme penale. PSD nu a înțeles nicio clipă că Plumb nu a fost propunerea PSD, ci a fost propunerea României. E aglomerație de politicieni mici care își pun interesele lor deasupra intereselor țării.

Totuși, așa cum a fost respinsă Rovana Plumb, și candidații Belgiei, Franței și Poloniei ar trebui să fie retrași pentru a păstra, la nivel de discurs, dar mai ales de fapte, aceeași măsură în Uniunea Europeană", spune Ioana Constantin pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.