VIDEO Marian Ceaușescu o va acționa în judecată pe mahalagioaica Olguța. Rareș Bogdan, reacție virulentă la adresa pesedistei: "Acest personaj este de o toxicitate fără seamăn!"


VIDEO Marian Ceaușescu o va acționa în judecată pe mahalagioaica Olguța. Rareș Bogdan, reacție virulentă la adresa pesedistei: "Acest personaj este de o toxicitate fără seamăn!"

Mahalagioaica Olguța Vasilescu, pesedistă ex-peremistă, l-a catalogat pe revoluționarul Marian Ceaușescu (sursa foto: George Stancu) "retardat" în contextul în care acesta i-a solicitat lui Raed Arafat, față-n față, pe Aeroportul din Bruxelles, demisia din funcția șef al DSU. 

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Scandal pe Aeroportul din Bruxelles. Marian Ceaușescu a reușit să-l scoată din sărite pe Raed Arafat, care l-a amenințat cu poliția

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a sancționat imediat ieșirea odioasă a Olguței Vasilescu, spunând că PSD va dispărea promovând astfel de personaje cu "un trecut politic sulfuros". Mai mult, liberalul a atras atenția că revoluționarul Marian Moroșanu este "unul dintre cei mai curajoși români care au ieșit în stradă în decembrie 1989".

Redăm mesajul liberalului:

"Poftim??? Cât venin poate încăpea într-o persoană!! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată?? Atâta vreme cât o duduie ignorantă, o persoană care face din xenofobie un titlu de glorie, atâta timp cât o domnita cu un trecut politic sulfuros îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr, și este susținută politic, cu PSD nu mai este nimic de făcut. PSD va dispărea, ca feudalismul pe care îl promovează.

Vă dați seama că această persoană, pe care îmi este greu să nu o calific așa cum merită, a fost șefa de campanie a candidatului PSD? Oameni buni, am văzut multe, am suportat multe, pe multe m-am făcut că nu le aud, că nu le văd, pentru a nu-mi ieși din fire. Dar acest personaj este de o toxicitate fără seamăn! Decența mă împiedică să spun tot ce aș spune... să nu fim ipocriți, toți ne cenzurăm uneori. Însă Marian, care a rămas unul dintre cei mai curați oameni pe care-i cunosc, nu merită să fie jignit! El este unul dintre cei mai curajoși români care au ieșit în stradă în decembrie 1989! Este primul care a intrat în Comitetul Central al PCR, luând cu asalt porțile, cu pieptul gol! A fost arestat și a intrat în greva foamei, la Jilava. A fost acuzat de subminarea economiei naționale pentru că rezista restaurației comunismului la câteva clipe după ce căzuse Ceaușescu. Pe mandatul lui de arestare scria ”a nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social”. I-au schimbat încadrarea în „pătrundere frauduloasă într-o instituție publică”. Și a continuat să lupte. A fost în Piața Universității, a fost bătut de mineri atât de crunt încât a rămas cu un defect de vorbire. Luptă și azi. Da, este radical. Dar radicalismul lui ne ajută să nu dormim, căci știți unde duce somnul națiunii!

Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te mangaie toți cei care cred în dreptate si in democratie reala in aceasta tara!".

Mai mult, Marian Ceaușescu a anunțat, în exclusivitate pentru Podul.ro, că o va acționa în judecată pe pesedista Olguța Vasilescu. 

Totodată, protestatarul o va reclama pe Olguța Vasilescu la CNCD pentru cuvântul uzitat.

De altfel, Olguța Vasilescu este recidivistă. Amintim faptul că pesedista a fost sancționată de CNCD cu avertisment după declarațiile sale la adresa președintelui Klaus Iohannis: „ca neamţ, să vorbeşti despre gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Vedeți video în cele ce urmează:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.