Bolojan dă din nou lecții PSD-ului privind atragerea de fonduri europene


Bolojan dă din nou lecții PSD-ului privind atragerea de fonduri europene

Primarul orașului Oradea, Ilie Bolojan, a postat pe Facebook o fotografie alături de Marcel Boloş, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, însoțită un mesaj în care anunță că a semnat contractul de reabilitare și dotare a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea. 

Ilie Bolojan informează că valoarea contractului este de 6 milioane de euro, din care doar 2% valorează contribuția orașului, restul de 98% sunt fonduri europene.

„Am semnat azi, la primărie, împreună cu dl Marcel Boloş, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-vest, contractul de reabilitare și dotare a Colegiului Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Valoarea contractului este de peste 6 milioane lei, din care 2% este contribuția noastră, iar diferența bani europeni. Vom începe lucrările în această vară. Până anul viitor lucrările vor fi gata. La finalul acestora vom avea încă o școală de nivel european ca dotare în Oradea, care va putea asigura un învățământ profesional de calitate. Mulțumesc colegilor din primărie care s-au ocupat de proiect și conducerii colegiului pentru realizarea acestui proiect”, a scris Ilie Bolojan pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.