FOTO. Cu taica Putin în cuget și-n inimi: propagandiștii Sputnik îl numesc ”Dan PUTIN” pe Dan Puric! Osanale grețoase pentru Antena 3


FOTO. Cu taica Putin în cuget și-n inimi: propagandiștii Sputnik îl numesc ”Dan PUTIN” pe Dan Puric! Osanale grețoase pentru Antena 3

Propagandiștii Sputnik.md stau non-stop cu tătuca Putin în cuget și-n inimi.

O dovadă sugestivă în acest sens este că Dragoș Dumitriu (șef al secției ”românești” a Sputnik) îl prezintă pe actorul putinistoid Dan Puric drept... Dan Putin, așa cum puteți remarca în captura de mai jos:

Dragoș Dumitriu – probabil cel mai grețos propagandist putinist vorbitor de limba română, detalii AICI și AICI – l-a confundat pe Puric cu Putin în cadrul unei cronici mizerabile privind recenta prestație a actorului la oficina Antena 3, post patronat de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Compunerea preșcolară iscălită de Dumitriu (comunistoid virulent și putinist îndopat cu ruble, fost deputat PRM și PC) susține că filo-rusul Puric ar fi fost protagonistul unei ”ediții de excepție”, duminică seară, la Antena 3, a emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, ”Subiectiv”.

Precizăm că la bizarul circ televizat amintit, Dan Puric (sau Putin) a găsit de cuviință să insiste că România ar fi vinovată de proastele relații cu Rusia, rostogolind astfel una dintre cele mai mizerabile marote propagandistice ale Kremlinului – mai multe detalii AICI.

Pentru neofiți, amintim că Dan Puric este un vechi filo-rus îmbătrânit în fake news-uri kremlinologice, vedetă Sputnik și exponent de marcă al Listei prietenilor lui Dughin din România.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.