UPDATE. Liderii Duduienilor, morți unul după altul. Cum și de ce fost ucis temutul „Pian”, șeful de clan pentru care s-a luminat cerul de artificii când s-a eliberat de la Rahova. Tatăl său a murit la aflarea veștii


UPDATE. Liderii Duduienilor, morți unul după altul. Cum și de ce fost ucis temutul „Pian”, șeful de clan pentru care s-a luminat cerul de artificii când s-a eliberat de la Rahova. Tatăl său a murit la aflarea veștii

UDPATE. Informația privind decesul tatălui lui Emi Pian, Nicolae, în urma unui infarct suferit la aflarea veștilor despre moartea fiului, este falsă. Penitenciarul Rahova, unde se află încarcerat acesta, a transmis o scurtă precizare pentru corecta informare a opiniei publice: „Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”.

Știrea inițială

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a fost înjunghiat mortal, marți dimineață, în urma unei încăierări produse în Sectorul 6 al Capitalei. Mortea lui Pian ar fi fost urmată la scurt timp și de cea a tatălui său, Nicolae, care, la aflarea veștii, a făcut infarct și a decedat, scrie cancan.ro.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00 cu privire la un conflict de stradă între mai multe persoane din sector. Ajunși la fața locului, aceștia au identificat mai mulți oameni implicați în scandal, iar doi au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Emi Pian, 39 de ani, a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Ancheta este continuată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Suspect principal - fiul lui Napy - ar fi din clanul Rinu (din Chitila), rival al clanului Duduienilor, una dintre cele mai periculoase grupări interlope ale Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliție, Pian, care era un împătimit al jocurilor de barbut, ar fi fost ucis imediat după o astfel de partidă. El împrumuta bani celor care rămâneau fără bani cu dobanzi de până la 35% pe zi. La fel s-a întâmplat și noaptea trecută.

Comunicat Poliția Capitalei; ”În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”.

În urmă cu aproape un an, în septembrie 2019, Podul vă relata despre circul întâmplat la porțile Penitenciarului Rahova unde s-a tras cu artificii și s-au dat boxele la maxim pentru a marca eliberare din închisore a celui ucis în cursul dimineții de marți.

VIDEO. Paranghelie mare la Rahova cu muzică și artificii la eliberarea interlopului Emi Pian, din clanul Duduienilor. „Să mor io și toată familia mea, rana dacă nu m-a întărit mai rău decât eram vreodată”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.