Lovitură pentru Firea: e dată în judecată de un contracandidat la Primăria Capitalei! Acuzații grave: reprezintă MAFIA imobiliară din București! Circul Metropolitan, o afacere de casă a PSD și a Antenei 3 EXCLUSIV


Lovitură pentru Firea: e dată în judecată de un contracandidat la Primăria Capitalei! Acuzații grave: reprezintă MAFIA imobiliară din București! Circul Metropolitan, o afacere de casă a PSD și a Antenei 3 EXCLUSIV

Dat afară de Firea de la șefia Circului Metropolitan chiar după ce a anunțat că va candida la Primăria Capitalei, Bogdan Stanoevici anunță, în exclusivitate pentru Podul.ro, că o dă în judecată pe edila PSD-istă.

Stanoevici susține nu doar că demiterea sa a fost operată în mod ilegal, dar și că adevăratul motiv pentru care Gabriela Firea l-a mazilit constă în faptul că s-a opus, din postura de director, să ofere pe tavă un ditamai terenul din centrul Bucureștiului către Primăria Capitalei, în condițiile în care soția baronului Pandele îi solicitase în repetate rânduri asta.

Mai mult chiar, Stanoevici o acuză pe Firea că face valuri pentru acapararea acelui teren la idicațiile ”mafiei imobiliare din București”.

”Gabriela Firea m-a demis de la conducerea Circului Metropolitan nu atât pentru că o contracandidez la Primăria Capitalei, ci pentru că am refuzat să-i ofer pe tavă un ditamai terenul aflat sub jurisdicția Circului. Dânsa a insistat mult în sensul ăsta, că vrea neaparat terenul. Eu am refuzat-o în permanență. Este vorba de un teren mare pe care Primăria Capitalei l-a cedat Circului Metropolitan, în urmă cu aproximativ 20 de ani, și a fost cedat printr-o hotărâre a Primăriei. Tot ce am cerut a fost ca terenul, dat printr-o hotărâre a Primăriei, să fie preluat tot printr-o hotărâre a Primăriei, fiindcă așa spune legea și eu nu vreau să încalc legea. Însă Firea nici nu a vrut să audă despre așa ceva. A insistat ca eu să semnez pentru ca acest teren să ajungă din nou la Primăria Capitalei. Am refuzat-o constant și așa s-a ajuns la demiterea mea, care oricum s-a făcut de o manieră ilegală, iar aceste lucruri le voi demonstra la tribunal. O dau în judecată pe Gabriela Firea. Este clar că, în privința terenului în cauză, Gabriela Firea a acționat la indicațiile mafiei imobiliare din București. În spatele insistențelor primăriței PSD se află, în mod cert, o serie de interese subterane și o afacere cu multe zerouri”, acuză Bogdan Stanoevici.

Circul Metropolitan, o afacere de casă a PSD și Antena 3

De notat că, după demiterea lui Stanoevici (apropiat de PSD pe vremea lui Victor Ponta, care-i este prieten și colaborator vechi), Gabriela Firea a uns-o la șefia Circului Metropolitan pe Anca Florea, consilier general PSD și fostă realizatoare de ”emisiuni culturale” la Antena 3, post păpușat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. De altfel, Anca Florea este mama antenistei Sabina Iosub, o campioană la capitolul fake-news.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.