Rareș Bogdan critică bocitoarele pesedistei Pintea chiar la televiziunea jelaniei: "Arată cât de bolnavă este România"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi la Antena 3, oficina propagandistică care o jelește pe fosta ministră a Sănătății, Sorina Pintea, că "este rușinos că o țară întreagă a ajuns să facă jelanie națională uitând că doamna Pintea este acuzată că a luat șpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente".

Rareș Bogdan: "Eu știu un singur lucru. Niciun funcționar public, niciun om politic, niciun om ales într-o funcție publică, niciun om desemnat într-o funcție publică nu trebuie să ia șpagă. (...) Este rușinos că o țară întreagă a ajuns să facă jelanie națională uitând că totuși doamna Pintea este acuzată că a luat șpagă din banii pe care trebuiau să-i primească oamenii pentru medicamente într-o acțiune de a stopa epidemia de coronavirus. Arată cât de bolnavă este România". 

Jurnalistă: "Este o acuzație a procurorilor. Nu are legătură cu coronavirus". 

Amintim că Antena 3 a demarat o amplă campanie anti-DNA, din nou, după arestarea preventivă a Sorinei Pintea, care s-a soldat chiar cu o manifestație pro-Pintea în Baia Mare. (citiți mai multe AICI